Om ossBroderi & Laser Eksperten AS er et Oslobasert produksjonsfirma i logo & profileringsbransjen. Vi har holdt på i over 30 år og har tilsammen mer enn 100 års sammenlagt erfaring i faget. Det er i dag 14 ansatte og det omsettes for ca. 15.mill kr netto i året.
Vi tilbyr et bredt produktspekter.

Brodering
Vi broderer på alle typer tekstiler. Med vår maskinpark, som vi oppgraderer fortløpende, er vi i dag det firmaet med størst kapasitet på brodering i Norge.

Trykk
Vi er størst i landet på brodering, men det er trykk på tekstil som har blitt vår viktigste og største vare. Vi leverer i hovedsak mest transfer, tradisjonell eller digital. Noen av våre største kunder er de største idrettsforbundene, som Norges Fotballforbund, Håndballforbundet og Skiforbundet. De krever høy kvalitet, god logistikk og rask levering. Vi har egne medarbeidere som kun jobber med logistikken av klærne som skal trykkes. De sørger for at alt blir pakket ut, kontrollert og kvalitetssikret. Når de får produktet tilbake etter at det har blitt trykt, blir det nok en gang kontrollert og kvalitetssikret før det pakkes ned. Det skal stemme med størrelser og antall, slik at alle avvik kan rapporteres.

Lasergravering på glass, metall, treverk, skinn etc
Vi tar på oss alle typer oppdrag av lasergravering på diverse produkter. Alt fra å gravere på en dåpsgave i form av en kniv, til ølbryggerier som ønsker gravert logo på glass.

Lasergravering på tekstil
Som den første i Norge satset vi på en maskin som kunne lasergravere på tekstil. Metoden egner seg best for fleece, denim og arbeidstøy. Det tok litt tid før folk rundt omkring fullt forsto hva dette dreide seg om, men nå har vi kunder spredt over hele landet som synes dette er spennende, nytt og ikke minst “kjempetøft”!

Profileringstøy
Vi leverer også vanlig profileringstøy som t-shirts, hoodie, sweatshirt, fleecejakker, capser etc. Våre merker spenner seg fra Tracker, Fruit, og Youbrands til Craft, Hummel og Bjørn Dæhlie.

Profilartikler
Vi kan levere stort sett alt av profileringsartikler, ta kontakt for en uformell prat eller send en mail.