Norges fotballforbund

"NFF vil gratulere Broderi & Lasereksperten med nytt trykkeri."

"NFF benytter seg av både broderi og trykketjenestene deres og er meget godt fornøyd med oppfølgingen, kvaliteten og leveringstiden."


Vennlig hilsen
Tom Sundby
Leder Sponsoransvarlige – Head of Sponsorship

Håndballforbundet

"Broderieksperten har vært en viktig partner for Norges Håndballforbund gjennom mange år og det er her alt av tøy og drakter til Håndballjentene og Håndballguttene trykkes og broderes."

"Vi setter stor pris på Broderiekspertens fleksibilitet, serviceinnstilling  og at de alltid leverer den høyeste kvalitet. Vi kan anbefale Broderieksperten på det varmeste til å utføre både små og store oppdrag."

 
 - Markedsavdelingen, Norges Håndballforbund

Vålerenga Ishockey

"Vi i Vålerenga Ishockey bruker Broderi- og Lasereksperten på alt vi trenger av trykk og broderier til våre kampdrakter, treningsdrakter og vårt profileringstøy."

"Vålerenga Ishockey frekventerer media ofte, og da er det viktig at våre sponsorer synes godt på vårt tøy. Dette blir alltid godt ivaretatt hos Broderi- og Lasereksperten."


- Glenn Jensen
Salgs- og markedsrådgiver,
Vålerenga Ishockey

WANG Toppidrett

"WANG Toppidrett bruker Broderieksperten i forbindelse med trykking og brodering på klær til elever, trenere og administrasjon."

"Vi er meget fornøyde med samarbeidet og opplever at Broderieksperten framstår som servicevennlige, faglig kompetente og fleksible. Vi har en fast kontaktperson som vi kan ta kontakt med. Han er alltid lett å få tak i, imøtekommende og løsningsorientert. Vi anbefaler på det varmeste å prøve ut Broderiekspertens tjenester."

 
Marte Tandberg
Prosjektansvarlig/Lærer
Wang Toppidrett

Craft Norge

"Vi bruker Broderi- og Lasereksperten ettersom de alltid leverer som avtalt til gode priser. De er meget fleksible å samarbeide med og har evnen og viljen til «å hive seg rundt» når det kommer hastesaker."

 "Kvaliteten som leveres er alltid god og vi har enda til gode å få reklamasjon på en jobb utført hos Broderi- og Lasereksperten. Kort oppsummert, vårt samarbeid fungerer utmerket"

 
Christian Waaler
Salgssjef, Craft Norge