Velkommen til vår kundeportal

Nedenfor finner du et lite utvalg populære produkter som mange av våre kunder etterspør. Bruk ellers menyen over for å se hva vi kan tilby. Vi har sortert produktene etter hva slags profilering de er egnet for, slik at det blir lett å finne frem.

Vi har tilgang til mange flere produkter enn de du finner i menyen, ta gjerne kontakt om du ikke finner akkurat det du er ute etter.

Har du egne produkter du ønsker at vi skal profilere velger du "Tjenester" i menyen og deretter hva slags profilering du ønsker. Vi tar så kontakt med deg og finner den beste løsningen sammen med deg.

Når du fullfører din første bestilling/forespørsel blir du registrert som kunde, ved senere anledninger kan du bare logge deg inn og fortelle oss hva du er på jakt etter.

Dersom du har tilgang til grafikken du ønsker å få brodert, trykket, printet eller gravert så kan du sende dette som vedlegg i e-post til EKSPERTEN.

Kontaktinformasjon til den enkelte finner du her

For at vi skal kunne garantere kvaliteten så må vi ha filene tilsendt i formatet vektorisert .PDF, .EPS, eller .AI. Lurer du på noe så er vi klare til å hjelpe deg!

Caps

Caps

Flexfit eller Onesize, mange forskjellige farger.

Onesize kommer typisk med borrelås bak, som snapback eller med spenne. Våre capser egner seg både for trykk og brodering.

Profilering

Anbefalte leverandører:

Se gjerne gjennom hva vi kan tilby fra våre leverandører. Det er mange ulike stiler og kvaliteter å velge mellom! Om du vet akkurat hvilket produkt du ønsker - skriv modell og leverandør i kommentarfeltet over. Hvis ikke anbefaler vi gjerne et produkt ut fra profileringen du velger.