Om oss

Om oss

I over 30 år har Per produsert profilering av høy kvalitet midt i Oslo. Han startet opp i 1988 med én broderimaskin og så seg aldri tilbake. Med sine kontakter i idrettsverdenen har han klart å kombinere jobb med lidenskap og på den måten blitt kjent for å snu seg fort og levere raskere enn sin egen skygge.

I takt med at etterspørselen økte, utvidet Per maskinparken. Da Norges håndballforbund trengte å trykke drakter, så kjøpte han trykkpresser, da Norges fotballforbund trengte å gravere på klokker, kjøpte han lasergraveringsmaskin og da skiforbundet trengte klistremerker og rollups, så kom det enda flere nye maskiner. Dette har medført at, akkurat nå, er vår store fordel at vi produserer alt i våre lokaler i Hasleveien. Kortreist, miljøvennlig og effektivt.

EKSPERTEN, trykker og lasergraverer fem minutter fra Oslo sentrum. Dette innebærer kort leveringstid, høy kvalitet, gnistrende god service og konkurransedyktige priser. Først og fremst vil vi at kundens forventning om kort leveringstid og høy kvalitet skal innfris hver eneste gang, enten kunden skal ha brodert et navn på en dåpskjole eller bestiller 3000 trykte t-skjorter til en festival.

Med våre 15 ansatte har vi stor kapasitet og kan levere store kvanta, så vel som små. Vi ønsker å levere en standard som man forventer av en produksjonsbedrift i Skandinavia.

Vår erfaring er at ikke alle plagg bør trykkes og noen kan ikke broderes på. La oss hjelpe deg å finne ut av hva som er best for akkurat ditt behov.

Våre ansatte

Dersom du har tilgang til grafikken du ønsker å få brodert, trykket, printet eller gravert så kan du sende dette som vedlegg i e-post til:

For at vi skal kunne garantere kvaliteten så må vi ha filene tilsendt i formatet vektorisert .PDF, .EPS, eller .AI.
Lurer du på noe så er vi klare til å hjelpe deg!