Våre tjenester

Våre tjenester

Vi jobber hardt for å kunne fungere som en totalleverandør av profileringsartikler.

Nedenfor kan du se en kort videointroduksjon til hvordan våre hovedtjenester brodering, trykk, laser og print fungerer i praksis.

Brodering

Vi broderer på alle typer tekstiler. Vi oppgraderer maskinparken vår fortløpende og er i dag det firmaet med størst kapasitet på brodering i Norge.

Ønsker du brodering på profilklær, arbeidstøy, capser, badekåper, håndklær, brudekjoler, dåpskjoler, kokkeforkle eller noe annet så fikser vi det. Vi vet hva som egner seg til å brodere på og utfører dette i høyeste kvalitet. Vi har fagkompetansen som kommer deg til nytte. Gode råd og topp kundebehandling er gratis hos EKSPERTEN.

Brodering er slitesterkt og oppfattes av mange som mer eksklusivt enn trykk.

Vi er kjent for å ha den beste kvaliteten og raskeste produksjonen av brodering i Norge.

Transfertrykk

Trykk på tekstil har blitt vår viktigste og største tjeneste. Vi leverer i hovedsak transfertrykk, tradisjonell eller digital.

Vi produserer transfers til trykking på arbeidstøy, klær, spilledrakter, gensere, jakker - ja, nær sagt alt det kan trykkes på. Har du ikke produktene selv kan vi skaffe det meste du måtte trenge til konkurransedyktige priser og høy kvalitet. Vi lager en korrektur som viser hvordan sluttresultatet blir og den enkelte produksjon kan bestå av ett eller flere merker til bruk på det enkelte plagg.

Vi transfertrykker draktene til flere av landslagene i Norge så du kan stole på at dette er av høyeste kvalitet og merkene har sterke og nøyaktige farger.

Laser­gravering

Vi tar på oss alle slags oppdrag innen lasergravering på ulike produkter - glass, metall, treverk, skinn, etc.

Print

Med vår nye printer leverer vi storformater som roll-ups, bannere og klistremerker. Vi kan også levere farget print på profileringsartikler som for eksempel flasker.